Friluftslek AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Mot Sommer

Hei alle Friluftslek venner! 

Takker for all positiv mottagelse og omtale av våre Airboardprodukter i vinter - vi har kjørt Airboard i nye bakker i vest og sør - Voss (Vinterveko), Hovden, Stranda, Vierli, Lillehammer (Olympiaparken), Beitostølen, Hafjell, Storefjell, Gol skisenter, Bjorli samt flere toppturer i Romsdalen. Takk til alle destinasjoner som har tatt imot oss, og som har Airboard som del av tilbudet i sine skianlegg! Neste sesong skal vi også øst og nordover og gleder oss til det!

- Selv om snøen er borte er ikke Airboardsesongen gone! Lysgårdsbakken på Lillehammer er åpen i hele sommerhalvåret med utleie av Airboard - du må bare prøve deg ned 120m bakken - skikkelig kickopplevelse!

Nå har vi fått inn de nye SUP (Stand Up Paddle) brettene, konstruert av samme karen som står bak Airboardene - Joe Steiner fra Fun-Care i Sveits. Brettene er oppblåsbare slik at det største praktiske hinderet for bruk, nemlig transport og lagring av brett på 3-4 meter er saga blott! Hva så med stivheten - holder det mål? Yess - helt klart er våre første testkjøreres entydige dom - og bestillingene fra eventselskaper renner inn!

SUP brettene våre skiller seg nok mest fra andre med sine unike egenskaper for bruk i elv og "urolig vann" grunnet stødigheten, men selvsagt er det også glimrende til havs og på innsjø.

- Ta kontakt med oss for en demo av SUP brettene - vi stiller!

mvh oss i Friluftslek AS

Tilbake

Trykk ENTER for å søke