Friluftslek AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

World BASE Race 2012

Så er vi allerede i slutten av august måned, en aktiv sommer legges bak oss med gjennomføring av World BASE Race i Hellesylt i skikkelig godvær, mye bra stemning med fantastiske deltagere fra inn og utland. World BASE Race tracking konkurransen i Innfjorden, Rauma, uken etter ble dessverre avlyst på grunn av regn og tåke. I tillegg prøvde vi ut Stryn som arena med landingsområde ved ærverdige hotell Alexandria, ga positiv erfaring!  

Se filmen fra Hellesylt arrangementet her WBR 2012 - spektakulært, enormt krevende for utøveren - unik og evigvarende opplevelse for publikum!

Årets World BASE Race arrangement var et hvileskjær arrangementmessig, for etter 5 år å ta seg tid til evaluere konseptet, og tegne veien videre. Arrangementet har innfridd Paul og Johnny´s drøm når de dro igang for 5 år siden, -en plattform og et utstillingsvindu for en helt ny sportsgren - fjellflyving, med BASE hoppere fra hele verden som sammen har bidratt til realisering og gjennomføringen av hva som nå er verdens mest spektakulære sportsarrangement! Det kan alle som har bidratt enten som deltagere, frivillige og sponsorer være stolte av!

World BASE Race er kommet for å bli - det er et helt unikt sportsarrangement som nå går inn i en ny fase (fra grunder til driftsfase), hvor behovet for en utvidet og dedikert arrangementsorganisasjon er nødvendig for planlegging, gjennomføring og videreutvikling av arrangementet - til beste for utvøvere, publikum, frivillige, sponsorer og BASE som sportsgren. Veien videre for arrangementet defineres nå i et prosjekt hvor alle som har vært involvert tidligere (deltagere, frivillige, sponsorer) blir invitert med i en idedugnad, hvor vi som forberedelse samler og strukturer våre erfaringer, behov og ønsker for fremtidens World BASE Race.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke