Friluftslek AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Mot høstvinter

Så var høsten her, mye fint vær som har spart seg siden før sommern - og Romsdalen viser seg i all sin prakt for de som er flinke og kommer seg ut på tur.

Og ut på tur i nytt utstyr fra Friluftslek butikken er det mange som gjør - veldig hyggelig å få så mange positive tilbakemeldinger på utstyr kjøpt fra oss :-))))

Five Ten fjellsko, Yeti superlette dunjakker, RAB dunsoveposer, dunjakker, fleece og softshell, Mountain Equipment ulike skall og dunjakker og soveposer,  Western Mounteneering dunjakker, Smartwool superundertøy og sokker, Houdini fleecejakker, Arc´teryx skall og softshelljakker.

Klatreutstyret fra Petzl, Beal og Black Diamond er også populært, og mange har byttet ut eldre tungt utstyr med vesentlig lettere siste generasjons karabiner, bremser og tau.

Friluftslek butikken er i sitt første driftsår i klatre og tur eldoradoet Rauma kommune, og vi opplever å lykkes med konseptet- som i all enkelhet består i å tilby gode produkter for bruk til friluftslivaktiviteter.
Aktiviteter for ulike nivå prøver vi å tilfredstille med produkter av god kvalitet og passform som du rett og slett blir glad i å bruke- om det er til rå klatring, langtur med overnatting ute, kort eller lang dagstur eller bare en liten kveldstur. 


Vi har vært så heldig og få ansatt Iselin Hansen Tokle som ansvarlig for butikken, så nå treffer du som kunde en lokal, blid, hyggelig og svært kunnskapsrik person når du kommer innom for å se eller handle. Iselin har god utdannelse og bred erfaring fra friluftsliv, og deler gjerne sine erfaringer med deg som kommer innom- om bruk av de ulike produktene, og tips om tur og aktiviteter i området.

Nå har vi fått inn endel av høst og vinterkolleksjonen fra de ulike leverandørene vi har valgt å satse på - som vi ser frem til å få vist og fortalt deg om - og så må vi få prøvd ut den nye espressomaskina vi kjøpte her om dagen - mange ulike smaker som må testes - og siden Iselin ikke drikker kaffe ennå trenger vi faktisk hjelp av deg til dette. 

Vi kjøpte den nye espressomaskina lokalt på Åndalsnes istedenfor i en fancy butikk i et kjøpesenter et annet sted - fordi vi tror på alle de gode ringvirkningene et aktivt lokalt handelesmiljø gir - og tilsvarende hvilke konsekvenser et lite aktivt og slunkent handlesmiljø fører med seg.

Sees i butikken en dag da :-)

Tilbake

Trykk ENTER for å søke