Friluftslek AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Friluftslek butikken åpnet den!

Så åpnet vi butikken! I forbindelse med årets Fjellfestival i Åndalsnes tok vi sats, fraktet opp alle varene vi nøysommelig hadde fått plukket ut hos svært imøtekommende importerer (takk!) av RAB, Houdini, Arcteryx, Smartwool, Mountain Equipment, Western Mounteneering, Yeti, Expeed, Petzl, Beal, Black Diamond, Five Ten, House of Hygge (slak line) - snekret opp "kjøpmannsdisk" ála Kjetil, priset, la inn varene på den nye izettle iPad betalingsløsningen, fikk opp plakater, monterte oppheng, monterte veggplater, hang opp varene, hang opp varene en gang til litt annerledes, hang opp varene èn gang til veldig annerledes - så var vi igang!

Mange besøk på åpningsdagen, veldig fornøyd med det, men de handlet jo ingenting så litt svette var vi - det er jo regninger som skal betales her!. Andre dagen litt mindre folk, litt mere handling. Tredje dagen enda litt mindre folk, MYE handling! og sånn har det fortsatt gjennom hele juli og så langt i august - passe mye folk OG handling et godt stykke over hva vi har budsjettert. Har skjønt på de ulike importører at antall dunjakker vi har solgt i denne perioden får oss langt opp på salgs-statistikken :-) (og takk til dunspesialistsuperselger Øivind!)

Takk til alle våre nye kunder- nå begynner vi å bli passe utplukket på klær og venter bare på høst/vinterleveransene som kommer fra begynnelsen av september og utover. I løpet av september vil også alle varer tilbys både i butikk og i vår nye webshop. 

Friluftslek butikken´s målsetning er å tilby gode produkter for bruk til friluftsaktiviteter, klær-sko-klatreutstyr-soveposer-telt-sekker-ting&tang med høy kvalitet som vi vet funker- og ser bra ut! (var det flere enn 3 ting det?) 

I tillegg tilbyr vi ulike aktiviter i friluft - Stand Up Padling, guiding på tur, BASE-hopp spotting, og et naturlig sted å spørre eller dele kunnskap om ulike turer og aktiviteter i Romsdalen.

Forhåpentligvis kan vi tilby produkter eller turer som passer akkurat deg!

Så møtes vi plutselig!

Tilbake

Trykk ENTER for å søke