Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Produsenter
Nyhetsbrev

Facebook
Instagram

 

Hjem » Blogg

Blogg

17.02.2013

Vintern

Vi vurderte frem & tilbake om vi skulle fremskynde planen og tilby toppturskipakker allerede første vintersesong fra nybutikken i Åndalsnes. Og så riktig det viste seg å gjøre det! - takk til alle som har kjøpt toppturskipakker av oss - og vi blir kjempefornøyd & inspirert av høre hvor bra dere har hatt det på tur i utstyret fra oss - så dette satser vi nå videre på og bygger om kjeller´n til å bli et skikkelig godplass for klargjøring, tilpasning og prepping. Mange har kommet innom og tilpasset skistøvlene sine i det nye varmerørsystemet vårt, og det er nettopp sånn vi vil ha det i butikken - skientusiaster på alle nivå kommer innom for å få fixet ting & tang med ustyret sitt, deler ferske turopplevelser og status fra de ulike områder som kan fortelles videre til andre, kjøp av ny god-sovepose eller dunjakke, og enda et par Merinoull sokker fordi det funker på tur. Friluftslek-butikken er i godt driv, og nettsalget er i god vekst, Airbord som vi er importør av i Norge har fått sitt gjennombrudd med åpningen av Airboardanlegget på Vierli - så det er morro om dagen!. Så sees vi plutselig da :-)Les mer...
15.10.2012

Mot høstvinter

Så var høsten her, mye fint vær som har spart seg siden før sommern - og Romsdalen viser seg i all sin prakt for de som er flinke og kommer seg ut på tur.

Og ut på tur i nytt utstyr fra Friluftslek butikken er det mange som gjør - veldig hyggelig å få så mange positive tilbakemeldinger på utstyr kjøpt fra oss :-))))

Five Ten fjellsko, Yeti superlette dunjakker, RAB dunsoveposer, dunjakker, fleece og softshell, Mountain Equipment ulike skall og dunjakker og soveposer,  Western Mounteneering dunjakker, Smartwool superundertøy og sokker, Houdini fleecejakker, Arc´teryx skall og softshelljakker.

Klatreutstyret fra Petzl, Beal og Black Diamond er også populært, og mange har byttet ut eldre tungt utstyr med vesentlig lettere siste generasjons karabiner, bremser og tau.

Friluftslek butikken er i sitt første driftsår i klatre og tur eldoradoet Rauma kommune, og vi opplever å lykkes med konseptet- som i all enkelhet består i å tilby gode produkter for bruk til friluftslivaktiviteter.
Aktiviteter for ulike nivå prøver vi å tilfredstille med produkter av god kvalitet og passform som du rett og slett blir glad i å bruke- om det er til rå klatring, langtur med overnatting ute, kort eller lang dagstur eller bare en liten kveldstur. 


Vi har vært så heldig og få ansatt Iselin Hansen Tokle som ansvarlig for butikken, så nå treffer du som kunde en lokal, blid, hyggelig og svært kunnskapsrik person når du kommer innom for å se eller handle. Iselin har god utdannelse og bred erfaring fra friluftsliv, og deler gjerne sine erfaringer med deg som kommer innom- om bruk av de ulike produktene, og tips om tur og aktiviteter i området.

Nå har vi fått inn endel av høst og vinterkolleksjonen fra de ulike leverandørene vi har valgt å satse på - som vi ser frem til å få vist og fortalt deg om - og så må vi få prøvd ut den nye espressomaskina vi kjøpte her om dagen - mange ulike smaker som må testes - og siden Iselin ikke drikker kaffe ennå trenger vi faktisk hjelp av deg til dette. 

Vi kjøpte den nye espressomaskina lokalt på Åndalsnes istedenfor i en fancy butikk i et kjøpesenter et annet sted - fordi vi tror på alle de gode ringvirkningene et aktivt lokalt handelesmiljø gir - og tilsvarende hvilke konsekvenser et lite aktivt og slunkent handlesmiljø fører med seg.

Sees i butikken en dag da :-)Les mer...
26.08.2012

Friluftslek butikken åpnet den!

Så åpnet vi butikken! I forbindelse med årets Fjellfestival i Åndalsnes tok vi sats, fraktet opp alle varene vi nøysommelig hadde fått plukket ut hos svært imøtekommende importerer (takk!) av RAB, Houdini, Arcteryx, Smartwool, Mountain Equipment, Western Mounteneering, Yeti, Expeed, Petzl, Beal, Black Diamond, Five Ten, House of Hygge (slak line) - snekret opp "kjøpmannsdisk" ála Kjetil, priset, la inn varene på den nye izettle iPad betalingsløsningen, fikk opp plakater, monterte oppheng, monterte veggplater, hang opp varene, hang opp varene en gang til litt annerledes, hang opp varene èn gang til veldig annerledes - så var vi igang!

Mange besøk på åpningsdagen, veldig fornøyd med det, men de handlet jo ingenting så litt svette var vi - det er jo regninger som skal betales her!. Andre dagen litt mindre folk, litt mere handling. Tredje dagen enda litt mindre folk, MYE handling! og sånn har det fortsatt gjennom hele juli og så langt i august - passe mye folk OG handling et godt stykke over hva vi har budsjettert. Har skjønt på de ulike importører at antall dunjakker vi har solgt i denne perioden får oss langt opp på salgs-statistikken :-) (og takk til dunspesialistsuperselger Øivind!)

Takk til alle våre nye kunder- nå begynner vi å bli passe utplukket på klær og venter bare på høst/vinterleveransene som kommer fra begynnelsen av september og utover. I løpet av september vil også alle varer tilbys både i butikk og i vår nye webshop. 

Friluftslek butikken´s målsetning er å tilby gode produkter for bruk til friluftsaktiviteter, klær-sko-klatreutstyr-soveposer-telt-sekker-ting&tang med høy kvalitet som vi vet funker- og ser bra ut! (var det flere enn 3 ting det?) 

I tillegg tilbyr vi ulike aktiviter i friluft - Stand Up Padling, guiding på tur, BASE-hopp spotting, og et naturlig sted å spørre eller dele kunnskap om ulike turer og aktiviteter i Romsdalen.

Forhåpentligvis kan vi tilby produkter eller turer som passer akkurat deg!

Så møtes vi plutselig!Les mer...
25.08.2012

World BASE Race 2012

Så er vi allerede i slutten av august måned, en aktiv sommer legges bak oss med gjennomføring av World BASE Race i Hellesylt i skikkelig godvær, mye bra stemning med fantastiske deltagere fra inn og utland. World BASE Race tracking konkurransen i Innfjorden, Rauma, uken etter ble dessverre avlyst på grunn av regn og tåke. I tillegg prøvde vi ut Stryn som arena med landingsområde ved ærverdige hotell Alexandria, ga positiv erfaring!  

Se filmen fra Hellesylt arrangementet her WBR 2012 - spektakulært, enormt krevende for utøveren - unik og evigvarende opplevelse for publikum!

Årets World BASE Race arrangement var et hvileskjær arrangementmessig, for etter 5 år å ta seg tid til evaluere konseptet, og tegne veien videre. Arrangementet har innfridd Paul og Johnny´s drøm når de dro igang for 5 år siden, -en plattform og et utstillingsvindu for en helt ny sportsgren - fjellflyving, med BASE hoppere fra hele verden som sammen har bidratt til realisering og gjennomføringen av hva som nå er verdens mest spektakulære sportsarrangement! Det kan alle som har bidratt enten som deltagere, frivillige og sponsorer være stolte av!

World BASE Race er kommet for å bli - det er et helt unikt sportsarrangement som nå går inn i en ny fase (fra grunder til driftsfase), hvor behovet for en utvidet og dedikert arrangementsorganisasjon er nødvendig for planlegging, gjennomføring og videreutvikling av arrangementet - til beste for utvøvere, publikum, frivillige, sponsorer og BASE som sportsgren. Veien videre for arrangementet defineres nå i et prosjekt hvor alle som har vært involvert tidligere (deltagere, frivillige, sponsorer) blir invitert med i en idedugnad, hvor vi som forberedelse samler og strukturer våre erfaringer, behov og ønsker for fremtidens World BASE Race.Les mer...
31.05.2012

S.U.P. turer i Romsdalen !

Friluftslek teamet utforsker nå elv, vassdrag og hav for å finne de virkelige perler for bruk av våre nye SUP-brett. Og for noen turer det er blitt, steike ;-)

- Vi vil fortsette å kartlegge og sikre turene som du snart blir invitert til å være med på - som ny eller erfaren SUP bruker!

Se våre facebooksider samt google earth linkene som fortløpende legges ut

SUP i Romsdalen 1

SUP i Romsdalen 2

 

 Les mer...
24.05.2012

Friluftslek-tid.

Friluftslek-tid. Vi jobber nå med å definere hvilke aktiviteter som skal prege menyen til Friluftslek AS fremover, menyen du fritt kan velge ut fra når du skal gjøre noe helt annet enn å jobbe, ja gjøre noe helt annet enn du gjør til daglig - noe du vil huske lenge og kan ta frem når hverdagens stress er på sitt mest intense - en positiv opplevelse i naturen som ga deg mestringsfølelse, og fullstendig ro og i balanse med deg selv og dine omgivelser. Store ord kanskje, men det er hva vi i Friluftslek steber etter å kunne gi deg når du er med på en av våre opplevelsesturer i Romsdalens unike natur. Til fjells, til vanns eller i luften - eller kanske i en kombinasjon av disse 3 elementene. Vi vil gi deg opplevelsene hvor du kan føle å oppleve hvert sekund - ekstremt aktivt, eller ekstremt i ro. Mulig? Ja vi er heldige og vet hva som gir disse dyrbare og sjelde sekundene av virkelig å leve - følg oss fremover og prøv en tur med oss - en opplevelse av Friluftslek-tid - unn deg det.

Med vennlig hilsen oss i Friluftslek ASLes mer...
23.05.2012

Mot Sommer

Hei alle Friluftslek venner! 

Takker for all positiv mottagelse og omtale av våre Airboardprodukter i vinter - vi har kjørt Airboard i nye bakker i vest og sør - Voss (Vinterveko), Hovden, Stranda, Vierli, Lillehammer (Olympiaparken), Beitostølen, Hafjell, Storefjell, Gol skisenter, Bjorli samt flere toppturer i Romsdalen. Takk til alle destinasjoner som har tatt imot oss, og som har Airboard som del av tilbudet i sine skianlegg! Neste sesong skal vi også øst og nordover og gleder oss til det!

- Selv om snøen er borte er ikke Airboardsesongen gone! Lysgårdsbakken på Lillehammer er åpen i hele sommerhalvåret med utleie av Airboard - du må bare prøve deg ned 120m bakken - skikkelig kickopplevelse!

Nå har vi fått inn de nye SUP (Stand Up Paddle) brettene, konstruert av samme karen som står bak Airboardene - Joe Steiner fra Fun-Care i Sveits. Brettene er oppblåsbare slik at det største praktiske hinderet for bruk, nemlig transport og lagring av brett på 3-4 meter er saga blott! Hva så med stivheten - holder det mål? Yess - helt klart er våre første testkjøreres entydige dom - og bestillingene fra eventselskaper renner inn!

SUP brettene våre skiller seg nok mest fra andre med sine unike egenskaper for bruk i elv og "urolig vann" grunnet stødigheten, men selvsagt er det også glimrende til havs og på innsjø.

- Ta kontakt med oss for en demo av SUP brettene - vi stiller!

mvh oss i Friluftslek ASLes mer...